• Camping omgeving Antwerpen
  • Camping omgeving Antwerpen
  • Camping omgeving Antwerpen
  • Camping omgeving Antwerpen

Camping in de omgeving van Antwerpen

Activiteiten voor jong en oud
Zeer redelijke prijzen
Geniet van de gezellige sfeer

Zoekt u een rustige, groene camping in de omgeving van Antwerpen? Op ongeveer zestig kilometer van de Antwerpse binnenstad vindt u Verblijfpark Tulderheyde in de Noorderkempen. Omringd door adembenemende natuur komt u volledig tot rust in één van onze chalets of bungalows. Ons verblijfpark bevindt zich tevens op een fietsenknooppunt. Vanaf uw buitenverblijf trekt u er gemakkelijk op uit naar alle windrichtingen. Neem ook eens een duik in onze zwemvijver, waar zelfs de allerkleinsten kunnen plonsen in het kleuterbadje. Voorzien van een hapje en een drankje in de bar leef je net als God in Frankrijk.
Interesse in een vaste stacaravan?

Kom volledig tot rust op de groenste camping in de omgeving van Antwerpen

Bent u op zoek naar een buitenverblijf voor een langere periode? Even weg uit de stedelijke omgeving van Antwerpen en naar een camping waar u de vogels hoort fluiten? Op dit moment staan er op verblijfpark Tulderheyde meerdere buitenverblijven te koop. Daarnaast is het ook mogelijk om een perceel te huren met alle nutsvoorzieningen voor een periode van drie maanden tot drie jaar. Komt u liever voor een kortere periode bij ons langs, bijvoorbeeld met een wandel- of fietsvakantie? Huur dan met uw gezelschap een sfeervolle trekkershut of kampeer met uw eigen mobilhome op ons ruime trekkersveld. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos.

Reserveer eenvoudig online uw staanplaats

Wenst u graag een reservering te plaatsen met uw eigen stacaravan, mobilhome of grote tent op de mooiste camping in omgeving Antwerpen? Vul dan ons online reservatieformulier in op de website. Voor meer informatie over langdurig verblijf en bezichtigingen, contacteert u ons best via +32 14 65 56 12 of info@tulderheyde.be.

Ook interessant: