Camping

Met de auto is het terrein slechts toegankelijk via slagbomen die worden bediend met de bij ons geregistreerde toegangspas. U kunt als gast met uw toegangspas dagelijks het terrein op rijden tussen 05:00 - 01:00. Het terrein verlaten is met uw toegangspas 24 uur per dag mogelijk. In uitzonderlijke gevallen kunt u ook 24 uur per dag het terrein betreden met uw toegangspas. Dit laatste kunt u bespreken op onze receptie.

Bij ons kunt u beschikken over alle nodige nutsvoorzieningen.

Uw chalet wordt aangesloten op het water- en het elektriciteitsnet.

Ook aan uw veiligheid wordt gedacht! Dag en nacht zorgen wij ook voor een discrete bewaking van het park. U kunt dus op beide oren slapen en met volle teugen genieten van een weldoende vakantie.

U heeft de keuze uit verschillende formules:

Aankoop van een chalet/bungalow: Deze chalets bestaan in verschillende maten en uitvoeringen (enkel – dubbel – L vorm).

U heeft ook de mogelijkheid om een perceel met bijbehorende infrastructuur te huren: deze ruime percelen hebben een oppervlakte van minimum 200m² tot maximum 400m². Elk perceel beschikt over een individuele aansluiting van water, elektriciteit en gas.

Huur van een chalet/bungalow: ook hier bestaat er een ruime keuze uit verschillende maten en uitvoeringen (van 2 tot 10 personen, al dan niet bemeubeld). Men kan huren voor drie maanden tot 12, 24 of 36 maanden.