Camping

Met de auto is het terrein slechts toegankelijk via slagbomen die worden bediend met de bij ons geregistreerde toegangssleutels. U kunt als gast gebruik maken van een extra slagboomsleutel en een nachtslagboomsleutel.

Bij ons kunt u beschikken over alle nodige nutsvoorzieningen.

Uw chalet wordt aangesloten op het water- en het elektriciteitsnet en u kunt bovendien gebruik maken van een TV- en telefoonaansluiting.

Ook aan uw veiligheid wordt gedacht! Dag en nacht zorgen wij ook voor een discrete bewaking van het park. U kunt dus op beide oren slapen en met volle teugen genieten van een weldoende vakantie.

U heeft de keuze uit verschillende formules:

Aankoop van een chalet/bungalow: Deze chalets bestaan in verschillende maten en uitvoeringen (enkel – dubbel – L vorm).

U heeft ook de mogelijkheid om een perceel met bijbehorende infrastructuur te huren: deze ruime percelen hebben een oppervlakte van minimum 200m² tot maximum 400m². Elk perceel beschikt over een individuele aansluiting van water, elektriciteit, kabel-tv en gas.

Huur van een chalet/bungalow: ook hier bestaat er een ruime keuze uit verschillende maten en uitvoeringen (van 2 tot 10 personen, al dan niet bemeubeld). Men kan huren voor drie maanden tot 12, 24 of 36 maanden.