• Chalet te koop Kempen
  • Chalet te koop Kempen
  • Chalet te koop Kempen
  • Chalet te koop Kempen

Chalet te koop in de Kempen

Activiteiten voor jong en oud
Zeer redelijke prijzen
Geniet van de gezellige sfeer

Er staat een adembenemende chalet te koop op Verblijfpark Tulderheyde in de Kempen. Omringd door het prachtige groen van de Noorderkempen staan meerdere chalets te wachten op nieuwe bewoners. Door de ligging aan een groot fietsenknooppunt is Verblijfpark Tulderheyde de perfecte uitvalsbasis voor de fiets- en wandelliefhebbers. Voor gezinnen met kinderen hebben wij tevens een heerlijke omgeving om samen tot rust te komen en om tijd met elkaar door te brengen.
Interesse in een vaste stacaravan?

Sfeervol chalet te koop op familiepark in de Kempen

Verblijfpark Tulderheyde staat bekend als een prachtige groene camping met veel recreatie- en ontspanningsmogelijkheden. Op dit moment staan meerdere chalets te koop op dit gezellige familiepark in de Kempen. In de plezante kantine is altijd ruimte voor een babbel bij pot en pint. Ook organiseren we met regelmaat bingo's, maar ook karaoke-, dans- en playbackavonden zodat we allemaal met de voetjes van de vloer gaan. Bij warm weer duikt u in de verkoelende zwemvijver waar zelfs de allerkleinsten kunnen rondspartelen in het veilig afgezette kinderbadje. Met een waar strand en het zand tussen uw tenen, is het zomerse gevoel helemaal compleet. Bent u helemaal enthousiast? Kijk dan eenvoudig welke chalet er momenteel te koop staat op dit prachtige vakantiepark in de Kempen.

Informeer naar de mogelijkheden en plan een bezichtiging

Heeft u een chalet gezien die u bevalt of wenst u nog meer informatie? Neem dan contact op met onze receptie via 014 65 56 12 of info@tulderheyde.be. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen. Hopelijk tot gauw op vakantiepark Tulderheyde!

Ook interessant: