• Recreatiepark aan het water
  • Recreatiepark aan het water
  • Recreatiepark aan het water
  • Recreatiepark aan het water

Recreatiepark aan het water

Activiteiten voor jong en oud
Zeer redelijke prijzen
Geniet van de gezellige sfeer

Bent u op zoek naar een spetterend recreatiepark aan het water? Dan bent u bij Verblijfpark Tulderheyde in de Noorderkempen aan het juiste adres. Gelegen op de Belgisch-Nederlandse grens bevindt zich een prachtig recreatiepark met volop ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. In een unieke omgeving met overweldigend groen en prachtige natuur kunt u heerlijk genieten. Of u nu sportief bent, wilt genieten van de natuur of lekker wilt relaxen: bij Verblijfpark Tulderheyde is er voor ieder wat wils.
Interesse in een vaste stacaravan?

Recreatiepark aan het water betekent plezier voor jong en oud

Op het heerlijke strand aan de zwemvijver steekt u op zonnige dagen de voeten in het zand en waant u zich op een tropisch eiland. Het water in onze zwemvijver is van hoogstaande kwaliteit en houden we de gehele zomerperiode in de gaten. Voor de kinderen is ons recreatiepark aan het water ook een waar paradijs met een apart kleuterbad om in te kunnen spetteren, extra animatie in de zomervakantie en een prachtige speeltuin met toestellen die constant voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Zo kunt u de kinderen met een gerust hart laten spelen terwijl u zelf ontspant.  

Reserveer eenvoudig uw verblijf via de website

U kunt bij ons kamperen met uw eigen grote tent of stacaravan, maar we hebben ook karakteristieke trekkershutten beschikbaar. Als u op zoek bent naar een fijn recreatiepark in Ravels aan het water, reserveer dan eenvoudig uw plaats via een online boeking. Bij de receptie informeren wij u graag over de mogelijkheden en maken we u met plezier wegwijs door de streek. Het is adembenemend hoeveel er te ontdekken valt in de omgeving van de Noorderkempen. Bel ons voor meer informatie op 014 65 56 12 of mail naar info@tulderheyde.be

Ook interessant: