• Vaste staanplaats camping
  • Vaste staanplaats camping
  • Vaste staanplaats camping
  • Vaste staanplaats camping

Vaste staanplaats op de camping

Activiteiten voor jong en oud
Zeer redelijke prijzen
Geniet van de gezellige sfeer

Bent u op zoek naar een vaste staanplaats op een gezellige camping in de Noorderkempen? Dan bent u bij Verblijfpark Tulderheyde aan het juiste adres. Wij bieden u een mooi, rustig en groen verblijfpark aan. Met de centrale ligging is het een ideale locatie om uitstappen te doen naar naburige steden, maar ook diverse dagtrips zijn in de nabije omgeving mogelijk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Efteling of Bobbejaanland, maar ook Technopolis en de Beekse Bergen zijn vanaf ons verblijfpark goed bereikbaar.
Interesse in een vaste stacaravan?

Een vaste staanplaats op een gezellige camping in Ravels

Verblijfpark Tulderheyde is niet alleen de perfecte uitvalsbasis voor daguitstappen. Er heerst ook veel gezelligheid en sfeer op ons park in Ravels, vooral onder de bewoners met een vaste staanplaats op onze camping. Zo is er in de ongedwongen kantine altijd tijd voor een gezellige babbel bij een hapje en een drankje. Bij onze heerlijke zwemvijver met zandstrand hebben we een cocktailbar waar u de dorst kunt lessen tijdens het zonnen en zwemmen. Een (ondiep) deel van de vijver is afgespannen voor de peuters, zodat zij hier naar hartenlust veilig kunnen spelen. Voor de allerkleinsten is er een heus snoepwinkeltje op het terrein waar ze allerlei lekkernijen kunnen komen halen.

Boek eenvoudig uw jaarplaats

Het boeken van een vaste staanplaats op onze camping is heel eenvoudig. U kunt altijd bellen naar 014 65 56 12 of info@tulderheyde.be. Wij heten u graag van harte welkom op ons prachtige verblijfpark.  

Ook interessant: